Εταιρεία

Η εταιρεία μας ιδρύθηκε το 1978 με την επωνυμία ΤΖΕΒΕΛΕΚΟΣ ΙΩΑΝΝΗΣ, με σκοπό την εμπορία Μηχανών Γραφείου και Καταστημάτων στην αγορά της Θεσσαλονίκης και της Βόρειας  Ελλάδας.

Σαν πρώτος στόχος ήταν η προώθηση των αποκλειστικών αντιπροσωπειών των Γερμανικών γραφομηχανών OLYMPIA και των Ιαπωνικών ταμειακών μηχανών TEC. Το 1985 δημιουργείται και δεύτερη εταιρεία Ομόρρυθμη της οποίας αντικείμενο ήταν η τεχνική υποστήριξη του όλο αυξανόμενου πελατολογίου της πρώτης.

Το 1991 με την κατακόρυφη αύξηση των πωλήσεων λόγω της υποχρεωτικής λειτουργίας φορολογικών ταμειακών μηχανών σε όλες τις επιχειρήσεις λιανικής, οι εταιρείες συγχωνεύονται σε Α.Ε. με την επωνυμία ΤΖΕΒΕΛΕΚΟΣ Α.Ε.

Διαρκής στόχος της PowerSoft αποτελεί η διεύρυνση δραστηριοποίησής της στον ευρύτερο χώρο της πληροφορικής. 

________________

Εκτός της συνεχούς προσπάθειας για βελτίωση των προϊόντων, εφαρμογών και ολοκληρωμένων λύσεων που παρέχει και θέλοντας να ενισχύσει την παρουσία της στην αγορά της Βόρειας Ελλάδας προχωρεί σε νέες συνεργασίες για τη κάλυψη των ολοένα αυξανόμενων αναγκών της αγοράς.

 Με την εμφάνιση των Ηλεκτρονικών Υπολογιστών και χρησιμοποιώντας την προηγούμενη εμπειρία της στο χώρο της οργάνωσης και λειτουργίας γραφείων και καταστημάτων αρχίζει να προωθεί και να υλοποιεί εξειδικευμένες μηχανογραφικές εφαρμογές και ολοκληρωμένες λύσεις όπως η διαχείριση εντατικής λιανικής (super market, καταστήματα ψιλικών, περίπτερα, αναψυκτήρια καφετερίες κ.λ.π.) και η εγκατάσταση – υποστήριξη συστημάτων ζύγισης με BarCodes μεγάλων πολυκαταστημάτων.

Η προώθηση αυτών των καινούριων προϊόντων και τεχνολογιών γίνεται από την PowerSoft Σ. ΤΖΕΒΕΛΕΚΟΥ-Σ. ΑΓΑΘΟΚΛΕΟΥΣ Ο.Ε. η οποία είναι συνέχεια των προηγούμενων εταιρειών.